Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ


ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑO Γιωρίκας 85 ετών, παντρεύεται την Συμέλα, μια κούκλα 25άρα.

Επειδή ο άντρας της είναι τόσο γέρος, η Συμέλα αποφασίζει ότι μετά τον γάμο αυτή και ο Γιωρίκας θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες γιατί φοβάται ότι ο καινούριος αλλά ηλικιωμένος συζυγός της μπορεί να το "παράκανει" αν περνούσαν όλη τη βραδυά μαζί.

Μετά το γαμήλιο πάρτυ, η Συμέλα ετοιμάζεται για το κρεββάτι και περιμένει το κτύπημα στην πόρτα.

Οντως το κτύπημα ακούγεται, η πόρτα ανοίγει και να σου ο Γιωρίκας ο 85χρονος γαμπρός, έτοιμος για δράση. Και έσονται εις σάρκαν μίαν! Ολα πάνε καλά , ο Γιωρίκας αφήνει την νύφη κι' αυτή ετοιμάζεται για ύπνο.

Μετα λίγα λεπτά η Συμέλα ακούει ξανά κτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται ο Γιωρίκας . Ξανά είναι έτοιμος για "περισσότερη δράση". Κάπως ξαφνιασμένη, η Συμέλα συναινεί για ακόμη μια συνεύρεση. Οταν οι νεόνυμφοι τελειώνουν, ο Γιωρίκας φιλά τη νύφη, της στέλνει μια γλυκειά καληνύχτα και φεύγει.

Αυτή ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο ξανά, αλλά, όπα τις, όπως καταλάβατε ο Γιωρίκας επιστρέφει ξανά κτυπώντας την πόρτα και φρέσκος-φρέσκος σαν 25άρης, είναι έτοιμος για περισσότερη "δράση". Για μια ακόμη φορά, απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

Αλλά καθώς ο Γιωρίκας ετοιμάζεται να φύγει ξανά, η νεαρή νύφη του λέει, "Είμαι φοβερά εντυπωσιασμένη το ό,τι στην ηλικία σου μπορείς να έχεις τέτοια απόδοση και τόσο συχνά. Εχω πάει με άντρες που είχαν μόλις το ένα τρίτο της ηλικίας σου και ήταν καλοί μόνο μια φορά. Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής !"

Ο Γιωρίκας κάπως αμήχανα, γυρνά στην Συμέλα και της λέει: "Εννοείς ότι ήμουν εδώ ξανά;"

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Μη φοβάστε τα γηρατειά, το Alzheimer έχει και τα καλά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου